VOYAGER 700 Open

Ny 700 Öppet

Det är början på en ny lineup öppna cockpit båtar i Voyager familjen.

Filosofin bakom denna modell

är att erbjuda explosiv dynamik i kombination med praktisk komfort. Det är enastående acceleration plus den förutsägbara och smidiga hanteringen kommer att hålla dig säker till sjöss och föra nya äventyr mycket närmare.

The philosophy behind this model

Den intuitiva layouten

av inredningen ger komfort och överflöd av utrymme ger mycket mer frihet att njuta av det stora utomhuset på det sätt som du gillar mest

Den intuitiva layouten
 • Tempered glass
  Härdat glas

 • Strong bow railings 38 mm
  Starka räcken 38mm

 • Self-draining cockpit
  Självtömande cockpit

 • Optional radar arch
  Valfri radarbåge

Sakuppgifter

Längd, m
7,13
Längd, m
Max motoreffekt, h.k.
250
Max motoreffekt, h.k.
Antal personer, pers
8
Antal personer, pers
Akterspegel 635 mm
Tjocklek av botten/bords, mm 5/4
Längd, m 7,13
Bredd, m 2,46
Bordhöjd på mittskeppslinje, m 1,32
Bottenvinkel, vid akterspegel, ° 13,5
Akterspegelhöjd, m 0,635
Max motoreffekt, h.k. 250
Vikt, kg 1260
Lastförmåga, kg 1158
Antal personer, pers 8
Fast bränsletank 260

Utrustning

  General and body

  Front deck

  Rear deck

  Cockpit

  Electrical equpment


 • För att producera utmärkta aluminiumbåtar och kuttrar behövs det aluminium av en bra kvalitet. Lyckligtvis behöver vi inte hitta någonting långt borta, därför att det finns Samaras järnbruk «Arconic» i vår stad.


  Det finns inga oviktiga saker på båten, och om detta vet italienare i Osculati S.r.l. ganska bra. Alla utrustningar kontrolleras i kvalitet mycket noggrant. År 2018 fyller företaget sitt 60-årsubileum.

 • Förutom legendariska japanska kvalitet och trygghet har utombordsmotorer Yamaha två förmåner till – specialpris och typ av utrustning ”är redo att sjösättas”.


  Det är svårt att överskatta ett kvalitativt och tryggt länsningssystem. På grund av det föredrar vi betryggande tillverkare under projektering.

 • Komforten i båten börjar från sätena, därför att man sitter i båten under den största delen av tiden. Springfield bolaget är uppskattat i hela världen i möbeltillverkning: det producerar bord, säten och olika piedestaler till dem.


  Italienska formgivare är ena av de mest respekterade i världen. Skapelse av ratten är en riktig konst för specialister i ISOTTA bolaget.

 • Grunden till bra överdrag är tyg. I ett spanskt bolag Recasens, som har grundats år 1886, har man skapat en rad av högteknologiska tyg för att använda dem i havsförutsättningar.


  Mattan på FishPro-båtarna, som hör till en professionell serie, ska både ha försvar mot UV-strålning och ha en specialstruktur, som inte får vassa krokar klamra sig fast vid den.

 • Ett kvalitativt styrsystem är en viktig del av trygg båt. Ultraflex bolaget fungerar sedan år 1935 och under den här tiden har det bevisat sin kompetens i det som gäller tillverkning av fartygsroder.


  Vinylbeläggning har man börjat använda i havsindustri för länge sedan. De är lätta att tvätta, glider inte, värmer sig långsamt och ser bra ut. Bara det här materialet, som är kvalitativt på riktigt, kan ha tillräckligt försvar mot tid och slitage.

Kontakta oss

Få veta mer om Volzhanka av Din återförsäljare

Meddelandet skickades framgångsrikt

Återförsäljaren ringer snart tillbaka

Återförsäljare kontaktar Dig i en timme
(under arbetstiden)