×

Welcome to VBOATS world
Choose your language

English Suomalainen Svenska Deutsch Polskie

Om oss

Välkommen till VBOATS

BOATS är tillverkare av fullsvetsade aluminiumbåtar. Det finns olika varumärken i ut portfölj:
VOYAGER båtar - en riktig 4x4 på vattnet
FISHPRO båtar för fiskefiske
YAVA båtar med komfort inbyggd
VVOLZHANKA båtar vår mångsidiga och älskade serie
Här är historien:

Vårt företag började utvecklas från 2005. Först ägnade vi oss åt försäljning och försörjning av båtar, montering av utrustningar och motorer.

År 2006 började vi tillverka kapell och överdrag för båtar och kuttrar. En välkänd mästare i Samara, Nikolay Chainikov hjälpte till att grunda vår syverkstad direkt.

2009
Då skapades den första prototypen av Volzanka. Till att skapa den medverkade konstruktörerna Konstantin Kurakov, Anton Kuznetsov, Dmitry Skotnikov och Oleg Kazantsev.
Volzhanka 51 har ett kombinerat skrov: aluminium bottnen och den högre delen av plast.
2010
2011
Början av producering av helaluminiumbåtar Volzhanka 51 med en ny aluminium rutram från Slider företaget (Kazan)
Till andra modeller i serien lade man Volzhanka 55 – skrovet hade visat sig lika bra med motorer både med låg- (50 hk) och medelmotoreffekt (90 hk).
2012
2013
På utställningen Volga Boat Show i staden Toljatti framlade vi en ny modell Volzhanka 49 Fish.
Volzhanka beredde första båtar för 2 besättningar som deltog i turneringen Pro Anglers League. Avsedd för detta skapades 2 båtar med Volzhanka Fish som grund, och de blev sportfiskevänliga. Av de här två besättningarna var en besättning med Sergey Starikov och Sergey Lebedev och...
2014
...och en annan besättning med Vitaliy Galitskiy och Grigoriy Buzalo. Den här båtserien fick namnet LegendFish. Dessa två båtar blev en grung för en ny inriktning: tillverkning av aluminiumbåtar för professionellt fiske.
 
2015
Presentationen av Volzhanka 46 på utställningen Volga Boat Show 2015 i staden Toljatti..
 
På denna utställning i Toljatti framlades en ny modell LongCabin.
 
Den första prototypen av Volzhanka 54 LegendFish Pro för Sergey Evdokimovs besättning. Många lösningar som man hade utarbetat för den här modellen användes senare i en professionell båtserie FishPro.
På utställningen «Boot Dusseldorf» framlades en ny modell Volzhanka Cabin för den första gången.
2016
2017
Från början utarbetade man och satt i produktion en hel modellraden av motorbåtarna Yava — YAVA 470, YAVA 510, YAVA 550. I Ryssland kan man köpa dessa båtar bara av återförsäljare i företaget Yamaha Motor CIS.
 
I Moskva ordnas det Världsmästerskapet i spinnfiske från båt. Speciellt för den här tävlingen har vi producerat en begränsad båtserie YAVA i samverkan med Yamaha Motor CIS.
 
Vårt lag använder båtar Volzhanka 54 FishPro..
 
Rysslands landslag använde båtar Volzhanka 54 FishPro och hamnade på tredje plats i hård kamp.
Tillsammans med YAMAHA CIS lanserade vi våra paketerbjudanden på Volzhanka-båtar som är utrustade med en lämplig Yamaha-motor redan på fabriken. Förutom motorn med full installation är detta & ldquo; Klar för att gå & rdquo; Paketbjudande innehåller allt du behöver för att få din båt på vattnet omedelbart efter leveransen. Fråga din närmaste återförsäljare för ett paketbjudande!
2018
På en utställning i Finland framlades en ny modell Volzhanka 50 FishPro för den första gången.
 
2019
Världspremiären för den nya modellen - VOYAGER 960, Düsseldorf

 

VOYAGER 700 Open - den första öppna VOYAGER debuterade på en utställning i Oslo, Norge
FISHPRO X3 - båten testades hela sommaren, och nu, i oktober, som en del av 2020-modellserien, presenteras en ny modell av FISHPRO-serien. Trots sin kompakta storlek kombinerar den perfekt funktionalitet och tillförlitlighet.
På Allt for sjon-utställningen, som hölls i Stockholm, presenterade vi två prototyper av de nya modellerna VOYAGER-serien, som kommer att finnas tillgängliga för beställning nästa modellår.
En av dem: VOYAGER COB (CabinOpenBow). Modellen är byggd på samma bas som VOYAGER 700 Cabin, men har en öppen näsa. Huvudfunktionerna i modellen: självgjutande näsa med tre skåp-steg och en kraftfull aluminiumdörr till kabinen
2020
Den andra modellen som presenteras på utställningen är VOYAGER 800 Cabin. Denna modell är en långsträckt version av den redan bekanta VOYAGER 700 Cabin. Förlängningen berodde på akterdäck. VOYAGER 800 Cabin - en rymlig och pålitlig båt som vädjar till komfortälskare.